Καχριμάνης Ανδρέας

andreas_kachrimanis.jpg

Ηλεκτρική Κιθάρα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
http://www.andrekachri.com

Ο Ανδρέας Καχριμάνης γεννήθηκε στην Πάτρα. Μουσικός και συνθέτης, με καλλιτεχνική συνεισφορά στην ποίηση και τις εικαστικές τέχνες. Σπούδασε στο Εθνικό ωδείο, το ωδείο Φίλιππος Νάκας, το ICMP of London και το City Univercity of London. Από τη δεκαετία του ΄90 ενεργό μέλος της εγχώριας μουσικής σκηνής, συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά σύνολα, με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

         Το έργο του παντρεύει διαφορετικές τεχνοτροπίες και ιδιώματα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικής δημιουργίας. Έχει παρουσία στη δισκογραφία. Γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Γράφει στίχους ψάχνοντας το ελληνικό τραγούδι. Έχουν εκδοθεί ποιητικές του συλλογές. Ερευνά και πειραματίζεται µε διάφορα μέσα και υλικά δημιουργώντας σύγχρονα έργα τέχνης.

         Παράλληλα με την καλλιτεχνική δημιουργία, αναλαμβάνει μουσικές παραγωγές, κάνει ηχοληψία, μίξη, σχεδιασμό ήχου και λειτουργεί το δικό του στούντιο ηχογραφήσεων.

         Έχει διδάξει μεγάλο αριθμό μαθητών όλων των ηλικιών και επιπέδων. Από το 1998 έως και σήμερα παραδίδει μαθήματα μουσικής και ειδικότερα τεχνικής ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας, τεχνικών αυτοσχεδιασμού, θεωρίας της μουσικής, ear training, sight-reading και μουσικής σημειογραφίας.

         Διδάσκει την μουσική δεξιότητα της Ηλεκτρικής Κιθάρας, στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών, του ΤΕΙ Ηπείρου. 

 

 
ΕλληνικάEnglish